A Silky márka

A Silky márka létrehozásakor az elsődleges szempont egy olyan termékkör megalkotása volt, amely megfelel a fodrászok magas szakmai elképzeléseinek és a segítségükkel megalkothatják azokat a frizurákat, formákat és színeket, amelyeket szeretnének.

A Silky termékek lényegretörőek, a Silky márka esszenciálisan letisztult.


A Silky termékpalettában minden olyan termék megtalálható, amelyre csak szüksége lehet a mai modern felhasználónak: hajfestékek, hajápolók, befejező termékek.


A Silky lefed minden olyan termékigényt, amely felmerülhet annak érdekében, hogy a haj ápolt, szép és egészséges legyen.


A Silky vásárló gyakorlatias, határozott. Olyan nő, aki tudja, hogy mit akar. Aki nem engedi, hogy befolyásolják az aktuális, gyorsan múló divathullámok. Aki előnyben részesíti a klasszikus eleganciát és a természetességet és kerülő az extrémitásokat.


A Silky termékek Olaszországban készülnek és mára már több mint 80 országban kaphatóak világszerte.


A Silky márka fő célja az ápolt, igényes megjelenés elérése a technológiai vívmányoknak és a természetes összetevőknek köszönhetően. 


A Silky termékek összetevők tartalmazzák mindazokat az elemeket, amelyek segítségével a haj ápolt és egészségtől ragyogó lesz.

A Silky termékek használatát ajánljuk fodrászoknak és magánszemélyeknek egyaránt. 


Minden ember megtalálhatja a Silky termékek között a számára megfelelőt, mivel valamennyi hajtípust lefedik a Silky termékek és bármely felmerülő hajápolási problémára is válaszokat találhatunk általuk.